Tietoa meistä

Innovatiivinen edelläkävijä paremman käsihygienian puolesta

Desiteline Finland Oy on suomalainen, jatkuvasti kehittyvä yritys, jonka tärkein tehtävä on kehittää ja edistää tuotteita paremman käsihygienian puolesta. 

Edistämme ihmisten hyvinvointia julkisissa tiloissa

Ihminen koskettaa kasvojaan yli 300 kertaa vuorokaudessa. Kyllä, luit oikein, yli 300 kertaa vuorokaudessa. Olemme siis jatkuvasti alttiita kaikille sairauksille, jotka leviävät pisara- tai aerosolitartuntana tai kosketuksesta. Ihmisten tietoisuus omasta hygieniasta on jo kovassa nosteessa ja tulevaisuuden kannalta on myös tärkeää, että yritykset ja yhteisöt kantavat myös vastuun. Infektoiden esiintymistä pystymme vähentämään hyvän käsihygienian avulla jopa 10 – 50 % (WHO 2011).  Uskomme, että tulevaisuudessa DESITELINE kuuluu jokaisen kaupan, toimiston, ravintolan, koulun ja muiden julkisten tilojen kalusteisiin. 

Luo Turvallisuutta

Edistämme ihmisten hyvinvointia kiinteistöissä ja julkisissa tiloissa. Haluamme huolehtia kaikista ihmisistä ympärillämme. Pyrkimyksemme on tuoda turvallisuuden tunnetta asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Työpaikkana haluamme olla motivoiva ja mahdollisuuksia tarjoava. Tavoitteenamme on olla kansainvälinen uudistaja ja suunnannäyttäjä. Visiomme on toimia globaaleilla markkinoilla rohkeana uudistajana joka on tuonut käsidesin käytön ympärivuotiseksi, arkipäiväiseksi asiaksi kaikkialla. Kaikissa päätöksissämme sitoudumme noudattamaan kestävän kehityksen periaatteita.